Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 11 juli - Team Test Ueberherrn

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

24 dec | RS2 Dressage behoudt Demantur

 

 

 

25 sept | Driemaal GOUD!!

 

 

 

29 juli | Weer Kampioen!

 

 

 

27 juni | Prijs na prijs

 

 

 

 

 

  

    

 

 

11 juli - Team test Überherrn

Vandaag stond de landenproef op het programma. Met Vedet PB NOP reed Sanne een fijne proef. De aanleuning was als altijd mooi stil en licht, de drafonderdelen gingen gemakkelijk en de stap was weer getekend door losgelatenheid en ruimte. In galop reed Sanne wellicht iets te voorzichtig. "De bodem is erg nat en in de bochten voel je dat je weinig grip hebt. Dan ga ik liever voor iets voorzichtig dan dat we risico's gaan nemen," legt Sanne uit. Dit optreden werd beoordeeld met 70,35%, wat ietsje tegenviel.

Maar er moest snel geschakeld, want Zoya Sollenburg mocht kort daarna haar opwachting in de ring maken. De merrie was helaas onvoldoende ontspannen voor een fijne proef en er slopen enkele flinke fouten in. De stukken die wel goed gingen, oogstten daarentegen lof van juryleden en concurrentie. Het commentaar van de juryleden was voornamelijk dat het jammer was van de fouten, maar dat Zoya zeker een fijn paard voor de toekomst is. Maar dat wisten we natuurlijk al!

Vedet werd in deze proef tweede, achter grootste concurrent Hanne Brenner. Zoya viel met de zesde plaats net buiten de prijzen. Na grade III was het de beurt aan grade IV. Deze rubriek moest wegens hevig onweer en zware regenval worden onderbroken. Het is nu afwachten of het terrein voldoende opdroogt om de wedstrijd morgen te hervatten.

 

Copyright 2011 | SanneVoets.com