Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 16 mrt - Wereldkampioenen steunen para dressuur

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

24 dec | RS2 Dressage behoudt Demantur

 

 

 

25 sept | Driemaal GOUD!!

 

 

 

29 juli | Weer Kampioen!

 

 

 

27 juni | Prijs na prijs

 

 

 

 

 

  

    

 

 

16 maart - Wereldkampioenen steunen para dressuur

 

Naast drievoudig wereldkampioene bij de jonge paarden Emmelie Scholtens, Sanne's vaste trainster sinds 2009, is nog een andere wereldkampioene betrokken bij de para dressuur. Adelinde Cornelissen is wereldkampioen met het dressuurteam in Kentucky en geeft les aan Frank Hosmar. De trainingen van beide kampioenen worden mede mogelijk gemaakt door DVB Foundation. Het is een vorm van sponsoring die de foundation typeert: er wordt serieus geluisterd naar wat de vraag is binnen de huidige groep topsporters en hier worden passende vormen van ondersteuning bij gezocht. Sanne is zeer te spreken over de professionele wijze waarop de Foundation zich heeft georganiseerd en is erg blij met haar individuele ondersteuning. Onderstaand bericht verscheen vandaag op de website van de DVB Foundation

 

Wereldkampioenen steunen aangepaste sport

Het leed binnen de hippische sector veroorzaakt door rhinopneumonie is op zijn retour. Op dinsdag 13 maart gaven de Paardensector en de KNHS groen licht voor het doorgaan van wedstrijden. Door het uitblijven van nieuwe bevestigde uitbraken van de neurologische variant van Rhinopneumonie sinds zaterdag 3 maart is het verantwoord om het advies om het advies om geen wedstrijden te organiseren in te trekken.

De KNHS indoorkampioenschappen in de ZZ-Zwaar, lichte tour en Grand Prix ook de selectiewedstrijd voor de KNHS-BMC Centaur Cup zijn de eerste wedstrijden die daarvan profiteren. Deze rubriek voor ruiters die uitkomen in de para dressuur in de grades I, II, III en IV start vandaag 16 maart om 16.50 uur.

Mede dankzij DVB Foundation kan er door de topsporters uit de para-dressuur volop op niveau worden getraind. Hosmar en Voets hebben zich zelfs van een wereldkampioene verzekerd! Adelinde Cornelissen is ook trainster van Frank Hosmar. Emmelie Scholtens is de trainster van Sanne Voets.
Beide wereldkampioenen Cornelissen en Scholtens verzorgen de lessen aan Hosmar en Voets voor een lager tarief omdat zij het doel van DVB Foundation graag steunen. Een geweldige geste, waar zowel de ruiters als de Foundation zeer dankbaar voor zijn!

Emmelie Scholtens zegt: “Sanne Voets was mijn eerste lesklant in de para-dressuur. Door haar kwam ik met die tak van sport in aanraking. Zij is een echte ‘die-hard’, een volhouder! Ik vind het geweldig dat de stichting rond Dressuurstal van Baalen zoveel voor de para-dressuur doet. Door Sanne Voets ga ik er zelf ook steeds meer van weten en ik draag graag mijn steentje bij.”
Sanne Voets zelf start niet vandaag. De wedstrijd past niet in haar planning, zegt ze. Ze gaat voor een ervaringswedstrijd in de reguliere sport en daarna naar het Belgische Moorsele. Frank Hosmar start ook in het team in Moorsele, maar maakt wel zijn opwachting in de BMC Centaur Cup vandaag. Hij zal als allerlaatste rijden om 19.05 uur.

Tekst artikel: Claartje van Andel 

 

Copyright 2011 | SanneVoets.com