Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 17 dec Sportgala NOS - NOC*NSF

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

24 dec | RS2 Dressage behoudt Demantur

 

 

 

25 sept | Driemaal GOUD!!

 

 

 

29 juli | Weer Kampioen!

 

 

 

27 juni | Prijs na prijs

 

 

 

 

 

  

    

 

 

17 december - Sportgala NOS - NOC*NSF

Ieder jaar wordt er door de NOS in samenwerking met NOC*NSF een groot sportfeest georganiseerd. Een groots gala om stil te staan bij sport en wat dat ons brengt. Zo'n 1500 genodigden mogen het feest in de Amsterdamse RAI bijwonen, uiteraard geheel in stijl. Als A-status sporter werd ook Sanne uitgenodigd en zoals ieder jaar maakt ze aardig werk van haar verschijning.

Eef Klijn van Klijn Visagie zorgde ook dit jaar voor de make up en het haar van Sanne. En opnieuw wist ze Sanne van een verrassende en schitterende coupe te voorzien. In de stijl van Audrey Hepburn, maar dan met een Klijn-touch, werd haar haar prachtig opgestoken. De gewaagde make up maakte de metamorfose compleet. 

In deze glamourlook beleefde Sanne een geweldige avond in Amsterdam. "Het is sowieso een eer om aanwezig te mogen zijn. Alles is tot in de puntjes geregeld en bij binnenkomst en na afloop van het tv-gedeelte is er alle ruimte voor gezelligheid onder elkaar." Heel laat maakte ze het echter niet, want de volgende dag stonden er gewoon weer trainingen op het programma. In rijkleren!

Copyright 2011 | SanneVoets.com