Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 24 mrt - Tokyo2021

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

14 aug | Acclimatisatie

 

 

 

 

19 juli | on Track to Tokyo!

 

 

 

 

13 juni | Hattrick!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

    

 

 

Op naar coronavrije Spelen in 2021!

Zo'n twee weken bereikten ons de eerste serieuze berichten over de uitbraak van het corona-virus en mogelijk grote gevolgen voor ons en onze omgeving. Onze kürpremière moest wordt afgezegd en even later werd heel Indoor Brabant gestopt. Het lijkt een eeuwigheid geleden en de wereld is sindsdien in rap tempo veranderd. 

Zojuist werd officieel bekendgemaakt dat de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo, die deze zomer zouden plaatsvinden, worden uitgesteld naar 2021. Hoewel het een enorme domper is, omdat we al vier jaar toewerken naar deze zomer, perfect op schema lopen en in bloedvorm zijn, ben ik nu vooral opgelucht dat de mondiale volksgezondheid expliciet de prioriteit krijgt boven andere belangen. Ook is het fijn dat er nu over de Spelen duidelijkheid is. Deze beslissing geeft me de tijd om in rust alles op een rij te zetten, bij te dragen aan de bestrijding van het virus waar ik kan en vervolgens weer nieuwe plannen te maken.

Want of het nu in 2020 of 2021 wordt: onze missie blijft onveranderd. Wij gaan, misschien zelfs sterker dan ooit, voor prolongatie van goud!

Voor nu wens ik jullie het allerbeste in deze spannende tijden. Blijf gezond!

Copyright 2011 | SanneVoets.com