Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 25 aug - Double Triple

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

14 aug | Acclimatisatie

 

 

 

 

19 juli | on Track to Tokyo!

 

 

 

 

13 juni | Hattrick!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

    

 

 

25 augustus - Double Triple!

De Europese Kampioenschappen in Rotterdam waren een evenement om nooit meer te vergeten. Want behalve een prachtige entourage, tiptop organisatie en volop gezelligheid was het Kralingse bos meer dan ooit het decor van absolute topsport. Zowel in de dressuur als het springen was het watertanden van het enorm hoge niveau, maar ook in de para dressuur arena werd gestreden om eremetaal. Vaak met het mes tussen de tanden. Dat leverde interessante nieuwe kampioenen op, maar ook wisten sommige favorieten hun positie juist te verstevigen. Zo ook Sanne en Demantur!

Met goud in de individuele strijd, goud in de landenwedstrijd en opnieuw goud in de afsluitende kür op muziek wist Sanne vandaag namelijk opnieuw de volmaakte Triple goud te veroveren. "Ongelooflijk," reageert ze. "Je weet vooraf dat je favoriet bent en mensen lijken haast te verwachten dat je het wel 'eventjes' doet. Maar zo vanzelfsprekend is het echt niet! Het moet allemaal nog maar gebeuren. Dem moet het vertrouwen hebben, ik moet scherp zijn en hem goed begeleiden en je moet ook hopen dat je geen pech krijgt. En hier in Rotterdam lukte het allemaal. Niet in de laatste plaats omdat ik kon rekenen op mijn fantastische team. Kate die ervoor zorgde dat het Dem aan niets ontbrak, RS2 Dressage die hier elke dag waren om te helpen en aan te moedigen, Emmelie die me hielp in de training en met losrijden, mijn ouders die me steunden, mijn lieve vriendinnen bij wie ik mijn zenuwen kwijt kon. Een hele schare fans, vooral op zondag, die de tribune oranje deden kleuren. Het was echt geweldig om deze zeges met hen te kunnen delen!"

Met deze drie gouden medailles evenaarde Sanne haar Triple Gold van afgelopen jaar op de WEG in Tryon. Dat belooft wat voor de Spelen van Tokyo volgend jaar! 

Copyright 2011 | SanneVoets.com