Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 27 feb - Nieuwe kür!

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

14 aug | Acclimatisatie

 

 

 

 

19 juli | on Track to Tokyo!

 

 

 

 

13 juni | Hattrick!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

    

 

 

27 februari - In de wolken met nieuwe kür 

Vandaag maken we dan eindelijk bekend met wie ik voor mijn nieuwe kür mocht samenwerken. Dat was namelijk niet alleen de beste kürproducent van de wereld, Joost Peters, maar ook de fantastische band HAEVN!

Geen stevige beat, spektakel of bombarie, maar juist kleine muziek die de nadruk legt op de intense band die Dem en ik hebben opgebouwd. Op de samenwerking tussen ruiter en paard en hoe schitterend onze sport daardoor kan zijn. De muziek is filmisch, bezorgt je kippenvel en bovendien vertelt ze ons verhaal. Een van je hart volgen, geduld en vertrouwen bewaren en van je eigen weg gaan.

Het is zo bijzonder geworden. Toen ik het voor het eerst hoorde, kreeg ik er tranen van in mijn ogen, zo mooi. De muziek, de teksten, het gevoel wat je ervan krijgt: dit is ons echt op het lijf, op het leven geschreven. Het vertelt ons verhaal. Zó vaak heb ik keuzes gemaakt waar ik vreemd op aangekeken werd. Heb ik bewust gekozen om niet de massa te volgen, maar te luisteren naar mijn gevoel. Heb ik goedbedoelde adviezen in de wind geslagen, omdat ik dacht dat een andere manier beter voor ons zou zijn. Soms kwam me dat duur te staan, maar daar probeerde ik weer van te leren. Uiteindelijk ben ik trots op de schitterende weg die we samen hebben afgelegd en die geleid heeft tot vele prachtige titels en prijzen, maar bovenal tot een intense band met mijn paarden en een fantastisch team dat achter ons staat. En nu mogen we dat verhaal aan het grote publiek vertellen!

Een mooier decor voor de première dan Indoor Brabant had ik me niet kunnen wensen. Ik ben Brabantse in hart en nieren en voel me hier thuis. Indoor Brabant is de plek waar ik als klein meisje al kwam om mijn helden van toen te zien rijden, later mocht ik er zelf rijden en u dan deze kür presenteren. We trappen met deze première bovendien de BrabantSport campagne Van Brabant naar Goud af. 2020 staat voor veel Brabantse topsportevenementen en topsporters natuurlijk in het teken van de Spelen in Tokyo. BrabantSport ondersteunt die gouden dromen en maakt onder meer diverse Olympische Kwalificatietoernooien in de provincie mogelijk. Zo wordt Brabant nog sterker door sport!

Bekijk hieronder ook de promovideo die in samenwerking met BrabantSport door FrameFreaks werd gemaakt!

 

 

Copyright 2011 | SanneVoets.com