Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 29 dec - Afscheid

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

14 aug | Acclimatisatie

 

 

 

 

19 juli | on Track to Tokyo!

 

 

 

 

13 juni | Hattrick!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

    

 

 

29 december - Afscheid van 2020 (video)

Twee jaar geleden was Demantur mijn mooiste kerstcadeau ooit. RS2 Dressage Center de Horst B.V. kocht mijn gouden maatje zodat hij en ik samen konden blijven. En daar ben ik hen nog iedere dag dankbaar voor!

Dat vertrouwen gaf ons een fantastische basis om iedere dag verder uit te bouwen. We wonnen alles wat we winnen konden. Onze torenhoge ambitie om ook in Tokyo goud te winnen kwam steeds dichterbij. Maar 2020 was het jaar dat verder alle zekerheden deed wankelen, of zelfs omvallen. Zelfs de Paralympische Spelen in Tokyo werden uitgesteld. Er waren verlies, verdriet, angst en onzekerheid. Afstand, mondkapjes en handgel. We hebben er onze buik al lang van vol, maar we zijn er voorlopig toch echt nog niet van af.

Toch waren er ook prachtige momenten, waar we bewuster dan ooit van genoten. Dem en ik haalden ons Grand Prix-startbewijs, trainden thuis fanatiek verder en konden eindelijk onze nieuwe kür op muziek op wedstrijd in première laten gaan. En we konden zelfs met het team weer even bij elkaar zijn, op een zonnige middag bij mij thuis. Vanuit deze nieuwe lockdown bezien is dat een extra waardevolle herinnering.

Voor 2021 zijn de plannen groots. De Olympische en Paralympische Spelen in Tokyo zullen doorgaan. En wij zullen onverminderd hard ons best doen om daar, alsnog, de gouden droom te verwezenlijken. Als een kroon op het werk, van ons hele team. Sponsors, suppliers en andere supporters. Zij maken dit mogelijk. Want samen zijn we in staat tot bijzondere dingen. Dank je wel!

Mijn cadeautje voor jullie is een eindejaarsvideo. Om mijn team te bedanken en samen terug te kijken op een aantal mooie momenten!

 

 

Copyright 2011 | SanneVoets.com