Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 4 mrt - verkennen

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

26 april | Prachtige start

 

 

 

28 mrt | Let's go!

 

 

 

28 feb | Eigen keuzes

 

 

 

22 feb  | Nieuw seizoen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

    

 

 

4 maart - Verkennen

Na een goede nacht mocht Zoya vandaag ook haar tijdelijke nieuwe omgeving verkennen. Vanmorgen heeft Sanne heel lichtjes met de merrie onder het zadel gewerkt. "Even de spieren losmaken na zo'n lange dag van reizen," vertklaart ze zelf. "Ik kon merken dat ze niet zo los door het lichaam was als wat ik van haar gewend ben, maar dat is ook niet gek na een reis van in totaal bijna 20 uur. We hebben wat simpeltjes gedraafd en wat galop gedaan, maar vooral lekker gestapt. Dat is geen straf in deze omgeving!"

In de middag mochten de paarden al aantreden voor de veterinaire keuring, die soepeltjes verliep. Zoya was totaal niet onder de indruk van de enorme wedstrijdhal en draafde vol energie over het straatje.

Daarna was het tijd om de wedstrijdring serieus te verkennen. Sanne heeft opnieuw een beetje gejogd met Zoya. "Liever twee keer joggen na zo'n reis dan een echte training houden, dat werkt beter om de paarden weer lekker in hun lijf te krijgen. Ze liep alweer fijner dan vanochtend en voelt zich fit. Vanavond mag ze aan de hand nog wat stappen en grazen en ik ga op tijd naar mijn bed, want morgen is het weer vroeg dag en gaat de wedstrijd al van start!"

Copyright 2011 | SanneVoets.com