Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 5 juli - Ziek naar zege

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

26 april | Prachtige start

 

 

 

28 mrt | Let's go!

 

 

 

28 feb | Eigen keuzes

 

 

 

22 feb  | Nieuw seizoen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

    

 

 

5 juli - Ziek naar de zege

Met een fikse verkoudheid reisde Sanne afgelopen woensdag af naar de tweede observatiewedstrijd van het seizoen in Zuid-Duitsland. Zinderende hitte wachtte haar, groom Bryher en de paarden daar op. Bryher maakte het de paarden zo comfortabel mogelijk met onder meer ventilatoren voor de stal. Helaas werd Sanne eenmaal in Duitsland alleen maar zieker en ondanks koorts, benauwdheid en pijn op de borst wist ze op vrijdag zelfs de landenwedstrijd met Vedet te winnen! Ruim 72% kwam er op het scorebord voor een nette proef gereden op bijzonder slechte, kletsnatte bodem. Zoya glibberde eerder op de ochtend al naar net geen 68%, hoewel zij met zichtbaar gemak ontspannen door de proef liep. Na afloop constateerde de wedstrijdarts een longontsteking bij Sanne en schreef medicatie en rust voor.

Op dag twee kwam de temperatuur nog hoger en raakte het kwik de 38 graden. Ondanks de fysieke problemen probeerde Sanne Vedet in de namiddag toch te starten. Hoewel Vedet keurig deed wat er van hem gevraagd werd, kon Sanne hem nu onvoldoende begeleiden om tot een topscore te komen. Na afloop werden benauwdheid en pijn haar te veel en op dringend advies van de artsen moest ze de wedstrijd verder staken.

Eenmaal thuis werden huisarts en ziekenhuis meteen bezocht voor verder onderzoek. De infectie zal nu moeten worden bedwongen en vervolgens zal het lichaam de kans moeten krijgen zich goed te herstellen. Omdat het NK, de derde en laatste observatiewedstrijd, als over anderhalve week begint, is Sanne's deelname daar nog onzeker.

 

 

Copyright 2011 | SanneVoets.com