Sanne Voets
    U bent hier: Referenties

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

 

  

Headlines


 

 

29 juli | Weer Kampioen!

 

 

 

27 juni | Prijs na prijs
1 juni | Blok twee

 

 

 

10 mei | Mannheim 

 

 

  

    

 

 

Tineke Bartels

Toptrainer

Afgelopen maart is Sanne bij mij op de Academy komen trainen met haar paard Vedet. Wat mij aan Sanne opviel waren haar positivisme en haar zelfkritische houding. Ze is niet gauw tevreden en fouten verwijt ze niet haar omgeving of haar paard, maar zichzelf. Dat vind ik belangrijk, want als er iets misgaat en je geeft je paard de schuld, kom je niet veel verder. Ook al doet het paard iets niet goed, de ruiter is verantwoordelijk. Daar is Sanne is goed van bewust. Gaat er iets mis, dan gaat ze na wat de oorzaak is en hoe ze kan voorkomen dat het nog eens gebeurt. Als ze door een fout een keer verliest, baalt ze wel even maar relativeert ze dat heel professioneel. Bovendien blijft ze streng voor zichzelf, zodat ze haar zwakheden kan opsporen en eraan kan werken. En dat doet ze ook. Sanne weet precies wat ze wil en gaat daar voor 200% voor. Die combinatie van ambitie en het vermogen om te relativeren maken haar in staat het beste uit zichzelf te halen."Erica Terpstra

Voormalig voorzitter NOC*NSF


“Het is toch prachtig als iemand zo gepassioneerd is als Sanne om alles te geven, ook al heeft ze een beperking? Sport is een machtig om te doen en geweldig om naar te kijken, het is emotie. En bij paardensport wordt dat nog eens versterkt, omdat die grote sterke beesten zich uitsloven voor hun berijders. Als ik naar Sanne en haar paard kijk tijdens een wedstrijd of op het voorterrein, dan voel ik die emotie ook. Van die combinatie straalt zoveel kracht en tegelijk elegantie af, die twee moeten een geweldige band hebben ontwikkeld met elkaar. Dat is echt zo mooi! En dan heb ik helemaal geen verstand van dressuur, moet je nagaan.”

 

Foto: Julia de Boer

 

 

Chris Ermers

Voormalig wethouder van sport, gemeente Oss

“Sanne Voets is een sportvrouw met ambitie en discipline. Ze heeft een doel en probeert dat door goed management te bereiken. Ondertussen houdt ze haar ogen en oren open voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen. Eigenlijk zijn dat eigenschappen die wij onze gemeente ook toedichten: nieuwsgierig en talentvol maar ook bescheiden. Oss is trots om zo een nuchtere topper in haar midden te hebben.”

 

Copyright 2011 | SanneVoets.com