Sanne Voets
    U bent hier: Nieuws » 22 feb - nieuw seizoen

Volg Sanne voor het laatste nieuws en unieke beelden:

 

      

 

   

Headlines


 

 

14 aug | Acclimatisatie

 

 

 

 

19 juli | on Track to Tokyo!

 

 

 

 

13 juni | Hattrick!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

    

 

 

22 februari - Nieuw seizoen in aantocht

Na een weekje 'wintersport' in eigen land breekt nu dan toch echt het voorjaar aan. Wij hebben onze blik inmiddels ook op het komende seizoen. Dat krijgt steeds duidelijker vorm. Afgelopen week werd bekendgemaakt op welke wedstrijden Demantur en ik onszelf zullen moeten laten zien om opgenomen te worden in de definitieve selectie die naar Japan zal gaan in augutus. 

Want dat de Spelen door zullen gaan, wordt steeds waarschijnlijker. Het IOC heeft diverse protocollen gepubliceerd waarin onder meer het testbeleid geschetst wordt voor deelnemers. De protocollen zijn streng, maar dat zal wel de enige manier zijn om de Spelen verantwoord te kunnen laten plaatsvinden. En natuurlijk vind ik het jammer dat het Olympische gevoel zal worden beïnvloed door coronamaatregelen, maar tegelijk ben ik vooral heel blij dat we straks de mogelijkheid zullen hebben om onze torenhoge ambitie waar te maken. Die gouden medaille!

 

 

Als observatiewedstrijden (selectiemomenten voor de Nederlandse kanshebbers op een teamplaats) zijn aangewezen:

20 - 23 mei NK Dressuur 
10 - 13 juni CPEDI 3* Kronenburg
17 - 18 juli Brabantse Kampioenschappen Udenhout

Voor we aan het buitenseizoen beginnen, staan er eerst nog een paar andere evenementen op de planning. Komend weekend rijden we onze eerste wedstrijd sinds september weer in De Meern. Vervolgens pakken we ook weer meer trainingen buitenshuis op en hebben we nog een proefgerichte clinic met de nationale selectie. We beginnen dus weer klein en bouwen zo op naar wat hopelijk een schitterend outdoorseizoen zal worden!

Copyright 2011 | SanneVoets.com