top of page
SanneVoets21072021ZA-48.jpg

It's me!

Leuk dat je door hebt geklikt! Hier lees je nog meer over mij, mijn achtergrond en huidige bezigheden. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Over Sanne

Als para dressuuramazone won ik diverse titels op EK's, WK's en driemaal goud op de Paralympische Spelen. Goud is toch wel mijn lievelingskleur! Nog mooier dan winnen vind ik de weg daar naartoe. Maar het allergaafst is het gezelschap waarmee je die reis mag afleggen. Dankzij mijn team kon ik wetenschappelijke informatie inbedden in onze manier van werken. Het bleek een perfecte combinatie met het werken vanuit je gevoel, dat je bij paarden nodig hebt, om in perfecte harmonie samen te kunnen werken. 

 

Zelf rondde ik ook een academische studie af, maar dan aan de Letterenfaculteit. Ik haalde mijn Master Communicatiestudies aan de Universiteit Utrecht in 2009. Als freelancer schrijf en herschrijf ik teksten voor opdrachtgevers in diverse branches. Ik geef op verzoek ook presentaties en lezingen over vernieuwing in de topsport, omgaan met druk en het verbinden van mensen tot een team. 
 

Ik ben me erg bewust van de kansen die ik dankzij mijn sport heb mogen krijgen en draag graag mijn steentje bij aan een mooiere wereld. Daarom bekleed ik naast mijn sport en werk nog enkele vrijwilligersrollen. Momenteel zijn dat de volgende:

* Lid adviescommissie BrabantSport Fonds;

* Lid KNHS bondsatletencommissie;

* Ambassadeur Uniek Sporten;

* Press officer Sporthorse Welfare Foundation. 

bottom of page