top of page
SanneVoets21072021ZA-53.jpg

Welkom op mijn blog!

Mijn paarden en ik reisden de hele wereld over en wonnen prijzen op de mooiste wedstrijden. We mogen daarbij rekenen op de steun van een geweldig team van experts en andere toppers. Ik deel graag mijn mening over hoe we met paarden omgaan en leer je wat ik geleerd heb in de sport. Ik geef tips voor je training en nog meer plezier met je paard of pony!

Populaire blogs

  • Foto van schrijverSanne Voets

5 gedachten tijdens het uitmesten


  • Vandaag doe ik alleen de mest hoor. Ho, maar hier is het best nat. Kan ik er net zo goed meteen even uit scheppen.

  • Dat is niet veel mest. En allemaal mooi in dezelfde hoek. Zo fijn als het een keer meezit! Oh wacht… hier ligt nog wat onder het schone stro. En hier. Oh damn, ook weer in de drinkbak!

  • Zou het moeilijk zijn om paarden zindelijk te maken?

  • Wat zullen de paarden straks blij zijn als ze weer binnen komen en alles is netjes schoon. Hopelijk houden ze het ook netjes. *Paarden komen binnen, beginnen meteen te plassen). Oh wie hou ik eigenlijk voor de gek?!

  • (Paard komt net terug in schone stal. Poept.) Nu laat ik het gewoon liggen hoor. Ik kan wel bezig blijven zo. Maar misschien dat hij er straks doorheen loopt en dan ligt het overal. Nou ja oké dan, haal ik deze er nog even uit.

45 weergaven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

Meer blogs

bottom of page